ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ *ULTIMATE MUSIC TEAM*

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ.

Η ULTIMATE MUSIC TEAM ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 11 ΜΕΛΗ.ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ GROUP ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ GROUP ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ CLUB KAI TA EVENTS,ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ DJ ΜΑΣ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ GROUP ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ OΠΩΣ SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ DJS ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK:

http://www.facebook.com/profile.php?id=578417026#!/group.php?gid=118027554875130&ref=ts

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

10 ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΑΜ ΤΗΣ ULTIMATE

10 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΑΜ ΤΗΣ ULTIMATE.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ,DJS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.....ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ :

1. "ΑLEJANDRO"
Dj + mc - radio producer..for 2,5 years @ Top fm 97,2. kdjing all over greece over a decade, rnb parties Hot & Wet, DIRTY BOUNCE-LEFKADA,VOLO,LARISSA,IOANNINA working with SINNERS COMPANY, dj sets with NIVO,TARAXIA,ISORROPISTI,THIRIO,OMINUS & DJ'S',Dj A.K.,.unofficial..remix sto styl pio dynato tou T.N.S. ..recording @ studio 101 school...EYXARISTW PARA POLY MUCHAS GRACIAS




2. ALEXANDRA
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARE YOU READY FOR ALEXANDRA??? :-D
SHES COMING TO PLAY WITH YOUR MIND AND MAKE NOISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;-)
Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ 4MUSIC.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ SINGLE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ POP-DANCE
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ, ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΦΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΙΝΣΙΔΕΡΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ MIND BLOWING,EXTRAORDINARY KAI UNIQUE ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΤΑΡΑΞΙΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΥΣ DANCE ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ SEXY "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ".


3.
'APOLLON PRODUCER"
Ο Απόλλωνας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βύρωνα. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε στη Ραφήνα όπου και συνεχίζει να διαμένει. Μετά το λύκειο ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κινησιοθεραπεία, ένα επάγγελμα που δεν ακολούθησε ποτέ.
Από 14 χρονών ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός και να μελετάει την ελληνική δισκογραφία και τις ιδιαιτερότητές της. Στη ίδια ηλικία άρχισε να γράφει και τα πρώτα του τραγούδια.
Μετά τη σχολή τραγούδησε επαγγελματικά δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής αλλά τελικά τον απορρόφησε η αγάπη του για την “παραγωγική” διαδικασία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά από το 2003 επιβλέποντας παραγωγές.
Το 2006 ίδρυσε την Oxygen Music και είχε την τύχη να υπογράψει το πρώτο συμβόλαιο της εταιρείας με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα για τον οποίο επιμελήθηκε και κυκλοφόρησε μία πολύ ιδιαίτερη παραγωγή. Η Oxygen Music σε αυτά τα χρόνια έχει ξεπεράσει τα 300 tracks σε digital & physical μορφή και συνεχίζει δυναμικά με νέες παραγωγές.
Παράλληλα έφτιαξε μία ομάδα παραγωγής, τους “Lobby”, κυκλοφορώντας ένα ψηφιακό single κάθε χρόνο. Τα δύο πρώτα τραγούδια των Lobby “Μετράς...”(2006) & “Άντε...” (2007) σημείωσαν επιτυχία ειδικά ανάμεσα στους DJ αλλά το μεγάλο άνοιγμα στο ευρύ κοινό έγινε με το “Facebook the Song” που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2009.
Το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με τον Αποστόλη Φωτάκη ο οποίος έχει αναλάβει τη μουσική επένδυση των τραγουδιών και την ενορχήστρωσή τους. Η τελική διαδικασία του mastering γίνεται στο Metropolis Studio του Λονδίνου από τους πιο έμπειρους ηχολήπτες του κόσμου.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε 3 νέες παραγωγές. Με την Φανή Αβραμίδου το dance hit "Μαγνήτης" ,με την Μαριάννα το "Μη στα λέω..." και με την Θεανώ το "Φίλα με' και τα 3 με διαφορετικούς ήχους από τις συνηθισμένες Ελληνικές παραγωγές.
Από τον Σεπτέμβριο του 2009 συμμετέχει ενεργά στην ίδρυση της 4Music μαζί με τον πολύπειρο Γιώργο Πολυχρονίου σε ένα project που θα αλλάξει τα δεδομένα στην Ελληνική μουσική βιομηχανία.
Το 2010 υπόγραψε αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας με την Αλεξάνδρα και την Παυλίνα Κωσταγιού και έχει αναλάβει τις παραγωγές τους και την διοργάνωση των live εμφανίσεων τους. Με την Αλεξάνδρα κυκλοφόρησαν το "Παιχνίδια μυαλού" ενώ με την Παυλίνα κωσταγιού τη διασκευή "Σκλάβα σου για πάντα"




4.
"COZMO"
The Greek artist & producer , owner of the independent label 5 STAR productionz, is here with Hip-Hop, R&B and Reggaeton sounds .....
Support the movement and stay tuned !!!!
-Prototype composition first prize in Greece [2006]-
-THEA [Tsalikis, Petrelis, Oikonomopoulos] 2008-
-FEVER [Gonidis, Makropoulos] 2009-
-Live show [PITBULL's concert in Athens] 2009-
- To Gramma - Antonis Drembelas feat COZMO [Heaven]


5. "NIKKO SUNSET"
With the help of fellow DJs, Nikko Sunset helped to push house and elect music forwards on web and radio during the late nineties. This was a good step foward influencing his current style which kept that sought after feel-good sound adding range to his matured piano, stab into vocals, intelligent beats and breaks.
As the millennium turned,Nikko Sunset progressed on to organising events through Noevo management throughout a number of exclusive venues ensuring capacity was always met. Headlining some of the most well known DJ/Producers of the times,Nikos has had the privilege of work alongside a number of well known artists.
Nikos music continues to evolve and inspire the inquiring minds of crowds across dance floors with an exciting upbeat journeys.
Is Nikos Hayward a globe-trotting, club-packing, beat-dropping DJ? Most definitely. But that’s just the beginning of the story…one that’s still being written.



6."DJ NIKOS D"
Nikos Dimou a.k.a DJNIKOSD has been spinning
professionally for over 12 years
His unique style, remixing and desire to be the best
Otherview - La Luna (Dj Nikos D S.F.R. Remix) by DJNIKOSD
DJ NIKOS D Ft T.R.P - Ela Pio konta (memories bootleg) by DJNIKOSD
DJ NIKOS D - PLUG & PLAY MIXED CD (SUMMER EDITION 2010) by DJNIKOSD

7. "ENERGY DEEJAYS"
Oi Energys Deejays Apotelounte Apo Ton Manoli Giasirani & Ton Mixali Zalaha
Oi Opoioi Einai Apo To Omorfo Nisi Tis Rodou.
Dimiourgithikan Peripou Prin Ena Misi Xrono Me Skopo Na Dosoun
Ena Poio Energy Tono Se Kathe Tous Douleia.
Eidi Metrane Polla Official Remix Kai Proetimazonte Gia To Proto
Tous Single.
Metrane Polles Emfanisi Dipla Se Megala Onomata Tis Ellinikis ( Going Through - Nebma - Proffecional Sinnerz - Ominus - Nigma - Consoul Trainin K Partys
opos Alxandratou - Stikoudi Kai Fashion Shows Kostetzou K Alla)
Alla Kai Diethnis Skinis ( Edward Maya - Sidekick - Kevin Yost - David Seaman Kai Allous)
Energy Deejays - To The Beach Vol. 3 by Energy Deejays



8. "CHRIS CHILD"
Ο Χρήστος Πεδιώτης, κατά κόσμον Chris Child γεννήθηκε τον απρίλιο του ‘86 και από πολυ νεαρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική. Στην ηλικία των 12 ξεκινάει μαθήματα πιάνου και σε συνδυασμό με την αγάπη του για τα βινύλια σύντομα αποκτά μια αξιοσέβαστη δισκοθήκη. Με βάση τα ερεθίσματα της εποχής, δεν αργεί να ασχοληθεί με πιο urban ήχους όπως η ραπ, που θα τον οδηγήσει σε νέα μουσικά μονοπάτια όπως η disco, soul, funk και όλα τα πρωτογενή ρεύματα της »μαύρης μουσικής». Αφου πέρασε χρόνια εξελίσσοντας ένα νέο τρόπο dj-ing που συνδυάζει αρμονικά όλα τα μουσικά χορευτικά είδη με ενα ιδιαίτερο ύφος, δεν άργησε να έρθει και η συμμετοχή του στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Dekko, T-Palace (resident), Envy, Galea, Boutique, Galea theatre, Balux cafe(resident dj/sundays house parties), Babae club, Destijl, Chroma-Chroma, είναι μερικά μαγαζιά, με τα οποία έχει συνεργαστεί κατα καιρούς. Απασχολήθηκε ως βοηθός παραγωγής στον ραδιοφωνικό σταθμό Planet 99.5 για ενα χρόνο και κατάφερε να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες για την μετέπειτα καλλιτεχνική του πορεία. To 2009 ύστερα απο προσωπική επιλογή του team της Βeyonce, παίζει μουσική στο Prive party της DEREON, της εταιρείας ρούχων της BEYONCE & TINA KNOWLES στον εσωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ. Με guest εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αγγλία, Αμερική) και με 2 εβδομαδιαίες εκπομπές στο web radio www.steezyradio.com, o Chris Child βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους να ανανεώνει τον ήχο του και να αναζητά νεα μουσικά στυλ. Με βάση την αγάπη του για την Soulful house και με βοήθημα τα drumming lessons που παρακολουθεί, ελπίζει να δώσει νέα διάσταση σε αυτό το είδος. Σίγουρα αποτελεί έναν από τους ανερχόμενους εκφραστές του λεγόμενου clubbing kai dj’ing movement στην χώρα μας.
CHRIS CHILD - SOUL IN THE CITY [THE MIXTAPE] [2010] by Chris Child

9."DJ LOLOS"
Ξεκίνησε να ασχολείται με το DJing από τα 15 του και κάνει remixes εδώ και τρία χρόνια! Μένει στη Λευκάδα και δουλεύει στο Capital Club ως DJ και φωτιστής! Η μουσική του έχει επηρεαστεί από τους: David Guetta, Eric Prydz, Playmen



10. 'DJ THANE"
Ο Δημήτρης "Dj Thane" Μανωλάτος των "The Housecore" ξεκίνησε το μουσικό
του ταξίδι το 2007... Αρχικά δημιουργούσε nonstop house/electro CDs και
στην συνέχεια έγινε resindent dj μαζί με τον Παντελή "Dj Joey" Βαγενά
στο Aquarious Cafe-Bar. H συνεργασία αυτή συνεχίστηκε για τον επόμενο 1
χρόνο ώσπου ο Δημήτρης έγινε μέλος των Sound RevS (Dj Marios-A.K , Dj
Gorgeo) και δημιούργησαν έναν δικό τους τρόπο διασκέδασης κυρίως σε
μαγαζιά στο Γκάζι.
Η συνεργασία αυτή επέφερε καρπούς λίγο καιρό
μετά καθώς τα house events στο Buzz Club και στο Bocca Cafe-Bar ήταν
άκρως επιτυχημένα. Στο διάστημα αυτό ο Δημήτρης σε συνεργασία με τον
Μάριο δημιουργούσαν remixes (όπως το Just Dance Caribe και το Deep Fear
Triple More Deep Claustrophobia Remix), τα οποία γνώρισαν μεγάλη
επιτυχία σε αρκετά Αθηνα'ι'κά clubs αλλά και clubs της επαρχίας. Στα
τέλη του 2009 δυστηχώς λόγω προσωπικών λόγων οι ομάδα των Sound RevS
σταμάτησε την λειτουργία της.
Φτάνουμε στο 2010 και ο Δημήτρης
συνεχίζει να δημιουργεί remixes και πέρνει την απόφαση να δημιουργήσει
μαζί με τον Παντελή "Dj Joey" Βαγενά τους "The Housecore". Η συνεργασία
αυτή σιγά σιγά υλοποιείται και τα πρώτα house events (Buzz Club, Vitrine
Exo Summer Club, Cosmique Cafe-Bar-Rest) έχουν δείξει ενθαρυντικά
στοιχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου