ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ *ULTIMATE MUSIC TEAM*

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ.

Η ULTIMATE MUSIC TEAM ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 11 ΜΕΛΗ.ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ GROUP ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ GROUP ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ CLUB KAI TA EVENTS,ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ DJ ΜΑΣ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ GROUP ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ OΠΩΣ SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ DJS ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK:

http://www.facebook.com/profile.php?id=578417026#!/group.php?gid=118027554875130&ref=ts

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΙΣΗ ....


Ο Γιάννης Χαρίσης έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Στα 14 ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και Βυζαντινής μουσικής. Έχει τραγουδήσει με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής αλλά γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε από την μουσική ακαδημία Dream Show όπου κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό.
Το αποκορύφωμα βέβαια για την μέχρι τώρα πορεία του Γιάννη έρχεται με την συνεργασία του με τον μεγάλο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα στο μιούζικαλ «Όνειρα».
«Σε δέκα λεπτά» μας λέει ο Γιάννης στο πρώτο cd single του με τραγουδια που εχει γραψει ο Θανασης Γεωργουλας και στιχους των,Μιχαλη Αβαταγγελου,Γιαννη Μανιου και Μακη Τσιλιμηδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου