ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ *ULTIMATE MUSIC TEAM*

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ.

Η ULTIMATE MUSIC TEAM ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 11 ΜΕΛΗ.ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ GROUP ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ GROUP ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ CLUB KAI TA EVENTS,ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ DJ ΜΑΣ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ GROUP ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ OΠΩΣ SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ DJS ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK:

http://www.facebook.com/profile.php?id=578417026#!/group.php?gid=118027554875130&ref=ts

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

H ULTIMATE ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ R&B



Το RealRnB.gr ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2009.

Σε μια χώρα όπου η R&B μουσική γνωρίζει πρωτοφανή απήχηση στο μουσικό ακροατήριο, το RealRnB.gr είναι ο #1 προορισμός για τους fans της ελληνικής και ξένης R&B: ειδήσεις, μουσικά videos, φωτογραφίες, συνεντεύξεις, gossip, charts.

Αν πιστεύετε ότι έχετε καυτές ειδήσεις, τραγούδια, μουσικά videos ή οτιδήποτε άλλο που θα θέλατε να δείτε να παρουσιάζεται στο RealRnB.gr, ή θα θέλατε να προωθήσετε την δουλειά σας μέσω του πρακτορείου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email: paparazzi@realrnb.gr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή με τον υπεύυνο δημοσίων σχέσεων (Χάρη) στο harrypr@realrnb.gr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου