ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ *ULTIMATE MUSIC TEAM*

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ.

Η ULTIMATE MUSIC TEAM ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 11 ΜΕΛΗ.ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ GROUP ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ GROUP ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ CLUB KAI TA EVENTS,ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ DJ ΜΑΣ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ GROUP ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ OΠΩΣ SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ DJS ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK:

http://www.facebook.com/profile.php?id=578417026#!/group.php?gid=118027554875130&ref=ts

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

TA EIXAME SXEDON OLA.....ELEIPE APO THN PAREA MAS O PALMOS....KAI TON APOKTHSAME :-D


O PALMOS ON AIR 105,4 ANHKEI ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ULTIMATE ....

Είμαστε από τους πρώτους Μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εκπέμπουμε από το 1990 καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή του Αργοσαρωνικού, της Ανατολικής Πελοποννήσου, μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου Αττικής, των Κυκλάδων, του Βορείου Αιγαίου και πολλών άλλων περιοχών. Λειτουργώντας όλο το 24/ωρο με πολύ μουσική συνεργαζόμενοι με τα καλύτερα Διαφημιστικά Studio και με τις μεγαλύτερες Δισκογραφικές Εταιρείες καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο Απαιτητικού Ακροατή μας. Ο Palmos Radio 105,4 είναι κατ' εξοχήν μουσικός σταθμός που παίζει όλα τα αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του χθες και του σήμερα… Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους ακροατές που θέλουν να ακούνε την καλύτερη Ελληνική μουσική χωρίς πολλές ενοχλητικές διακοπές. Μεταδίδει όλες τις νέες κυκλοφορίες σε πρώτη μετάδοση, και έτσι δίνετε η ευκαιρία στους ακροατές μας να ακούνε σήμερα τις επιτυχίες του αύριο .Στο πρόγραμμα του Palmos Radio 105,4 ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο με σύντομα και όχι κουραστικά δελτία. Μουσική, ειδήσεις , show biz news, αθλητικά νέα, όλα εδώ… Υποστηρίζοντας ενεργά Παλιούς και Νέους Καλλιτέχνες, δίνει τη δυνατότητα, χωρίς διακρίσεις, μέσα από ζωντανές συνεντεύξεις, να παρουσιάσουν τη Δουλειά τους και την Προσωπικότητά τους, στους Ακροατές μας. Αξιοποιώντας την τεχνολογία που μας παρέχει το internet και η κινητή τηλεφωνία ανταλλάσσοντας Email, SMS και MMS επιτυγχάνουμε αμφίδρομη επικοινωνία με τους ακροατές μας.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ
Αλέκος Στεφάνου *Η Χαρά Του Παιδιού* (παρέα με τον Νιόνιο σε κάθε συνέντευξη) Δευτέρα εως Πέμπτη 18:00 – 21:00 Γιάννης Μαχαίρας *Στα Καλντερίμια Της Παράδοσης* Σαββάτο – Κυριακή 12:00 – 13:30 Όλγα *Η Όλγα Παίζει Τις Επιλογές Σας* Δευτέρα εως Παρασκευή 12:00 – 15:00 Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται από ειδικευμένους Μουσικούς Παραγωγούς που Επιλέγουν την Καλύτερη Ελληνική Μουσική αλλά Μεταδίδουν και τις Επιλογές των Ακροατών *Χωρίς Λόγια Κι Ενοχλητικό Μπλα Μπλα* !!!

http://www.palmosradio.gr

http://www.myspace.com/palmosonair

http://palmosonair.hi5.com
http://www.youtube.com/user/Palmosonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου