ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ *ULTIMATE MUSIC TEAM*

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ.

Η ULTIMATE MUSIC TEAM ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 11 ΜΕΛΗ.ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ GROUP ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ GROUP ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ CLUB KAI TA EVENTS,ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ DJ ΜΑΣ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ GROUP ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ OΠΩΣ SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ DJS ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK:

http://www.facebook.com/profile.php?id=578417026#!/group.php?gid=118027554875130&ref=ts

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ REC KAI ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ???

Μέλη:
Aris Loumakis-
Nafsika Sarantopoulou-
Giannis Roussounelos[Moixos24]



Οι REC• δημιουργήθηκαν ώς σχήμα, τον Δεκέμβρη του 2009, μέσω της συμπτωματικής και παράλληλα προμελετημένης μουσικής τους ταύτισης. Ένα χρόνο νωρίτερα, τα δύο πρώτα μέλη του σχήματος, ο Άρης Λουμάκης και ο Γιάννης Ρουσσουνέλος (Moixos24) δημιουργούσαν την βάση της ιδέας που θα αποτελέσει το νέο αυτό σχήμα. Ένα εναλλακτικό μουσικό Group που θα πρωτοπορήσει στον χώρο και θα αποτελει το δημιουργικό τους κέλυφος.

Λίγους μήνες αργότερα, παρευρέθηκαν ερμηνευτικά κάτω απο την στέγη του project: “Stavento”, από όπου και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους τον Οκτωμβριο του 2009. Μετά από ένα χρόνο επικερδούς μουσικής συστέγασης, παραγωγικής αναμονής, πολύμορφων και πολύτιμων συνεργασιών και εμπειριών, αποφάσισαν να συνεχίσουν το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησαν και να συμπαρασύρουν μαζί τους την Ναυσικά Σαραντοπούλου.

Με ήχο προγεγραμμένο να μαγνητίσει, με απόλυτα προσωπική ταυτότητα, οι REC• θα δημιουργήσουν ακούσματα, αποχρώσεις, αισθήματα και ερεθίσματα σε κάθε τραγούδι τους, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο, το μοναδικό τους στίγμα.

Στις 21 Ιουνίου κυκλοφόρησαν το debut άλμπουμ τους με τίτλο: "ΑλλάΖω" από την δισκογραφική τους εταιρία Lyra, ενώ ήδη από τον δίσκο τους έχει ξεχωρίσει το κομμάτι με τίτλο: Σε όνειρα χαμένα, στο οποίο συμμετέχει και ο Γάλλος, στην καταγωγή, ράπερ Inon.

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σχήματος...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου